به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت الاسلام مجتبی نورزاد، امام جمعه تالش، امروز در خطبههای نماز عبادی سیاسی این شهر، ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: در حال حاضر تمرکز دشمن بر روی «جنگ شناختی در حیطه کارکرد نظام» است که جنگ شناختی را نفوذ راهبردی نیز نام نهادهاند که پهنه آن «ادراک» و «بینش» آحاد جامعه اعم از مسئولان، نخبگان، خواص و آحاد مردم است.
وی افزود: در جنگ شناختی با ابزار مخدّرهای رسانهای به قدری فضا را آلوده میکنند که حتی برای چهرههای مطرح، خوراک فکری و کلامی تهیه میکنند و تمام دشمنی خود را از زبان خودیها مطرح میکنند.
خطیب جمعه تالش با اشاره به فضای آلوده مجازی گفت: ناباورانه در رسانهها و فضاهای مجازی و مصاحبهها، کسانی را مشاهده میکنیم که دم از قحطی میزنند و علیه انقلاب و روحانیت جبهه میگیرند که اتفاقاً کسانی هستند که پس از انقلاب و در پی نگاه متعالی انقلاب، رشد کرده و فرزندانشان ماشینهای میلیاردی سوار میشوند.
نورزاد ادامه داد: کسانی که بیش از پنجاه میلیارد فقط برای یک کنسرت در کشور خارجی بلیط میخرند و به جیب شخصیتهای معلوم الحال میریزند و اقتصاد رو به ضعف ترکیه را با توریسم درمانی خود احیاء میکنند، برای زائران حسینی درس اخلاق میگذارند که تا فقیر در کشور هست زیارت قبول نیست و با وقاحت تمام و کار رسانهای گسترده، پرچم ایران را باشعار ایران گرسنه منعکس میکنند تا در اذهان جوانان تاثیر منفی بگذارند.
وی با اشاره به اهداف گسترده دشمن اظهار داشت: دشمن در صدد است این وهم ذهنی را در افکار عمومی جا بیندازد که نظام اسلامی در مقابله با مشکلات اساسی و خصوصاً اقتصادی ناکارآمد است و تنها علاج این است که دست از آرمان استقلال و عزت بردارید، نسخهای که استکباری قبلاً در جاهای دیگر نیز آزمودهاند.
خطیب جمعه تالش با گرامیداشت هفته میراث فرهنگی یادآور شد: تالش مهد تمدن است، بزرگترین گورستان عصر آهن ایران با بیش از چهار هزار هکتار وسعت در روستای مریان و آق ائولر و بیش از دو هزار هنرمند صنایع دستی در بیش از صد رشته، بخشی از این مصادیق است که باید این سرمایهها، چه آثار باستانی، فرهنگ، هنر، مفاخر برای آیندگان حفظ و صیانت شود.
وی با گلایه از مسئولین ذی ربط اظهار داشت: با این همه تراث ارزشمند، متاسفانه هیچ موزهای برای معرفی این سرمایهها در تالش وجود ندارد.
نورزاد با بیان اینکه آثار باستانی، میراث فرهنگی، مواهب طبیعی و مناظر گردشگری باید معادن پمپاژ و ترویج فرهنگ و ظرفیتهای غنی مردمان تالش باشد، گفت: صنایع دستی، حجاب و عفاف، لباس و غیرت تالشیها همیشه زبان زد بوده و نباید ابتذال و فرهنگ غلط جایگزین این همه نعمت گردد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولین استان و شهرستان نسبت به ساماندهی صنعت گردشگری برنامه داشته باشند، خاطر نشان کرد: در عین حالی که باید از ظرفیت توریسم و گردشگر پذیری منطقه در راستای رفع معضلات بیکاری و رونق معیشت مردم و صدور فرهنگ ناب منطقه بهره ببریم، اما نباید اجازه دهیم تالش محلی برای ابتذال و برنامههای ضد فرهنگ و ضد دین باشد.
انتهای پیام/
نظر شما